180 degree of change

Ada seseorang beritahu saya, seminggu lepas.. ‘Saya dah lain, awak pun dah lain nazihah.. Mungkin pengalaman hidup kita masing-masing menyebabkan kita jadi seperti sekarang..’ ‘Awak bukan nazihah yang saya kenal dulu.. Nazihah dulu saya respect.. Awak kuat walaupun saya tak tahu mana awak dapat kekuatan tu..’ ‘Nanti awak duduk duduk, awak fikirlah apa yang awak […]

Beginning of 2015.

Now, I am so excited and really happy to install this apps!  Ok, dah boleh update blog dari my mobile phone je, tak perlu susah susah buka laptop. Noob kan baru tahu? 😛 Walaupun end of 2014 berakhir dengan kebahagiaan yg sementara and early of 2015, permulaannya kembali perit.. I’ll make sure the rest of […]

Value Yourself

Value yourself more than others value you. Appreciate yourself more than others appreciate you. Love yourself more than you love others. Love yourself FIRST! Learn to appreciate, value and love yourself. Be a diamond! Test from HIM should make you a diamond with a kindest heart and full of love and strength! Amiin.